Lancering nieuwe fase!

Alle Eksterlaer appartementen zijn inmiddels uitverkocht. Ontdek snel de laatste fase van dit project: VONK appartementen!

EKSTERLAER Gezellig, groen & grandioos!

Groen wonen aan de rand van Antwerpen, in een stukje Deurne-Zuid dat hecht en echt is: Eksterlaer voelt meteen als thuiskomen. De hedendaagse appartementen en penthouses  zijn bijzonder stijlvol en baden in het licht. Je kan kiezen uit 1, 2 of 3 slaapkamers en een afwerking naar wens. Alle appartementen hebben extra grote terrassen prachtige zichten op het landschapspark en  de mooie waterpartij. Hier woon je omgeven door groen.

Eksterlaer is een heerlijke nieuwe woonsite in het gezellige en zeer bereikbare Deurne-Zuid. Hier stopt de tram quasi voor de deur. Je woont midden in een prachtig nieuw park met uitgestrekte waterpartij, speelzone en sportveld. Winkels, restaurants en alle voorzieningen vind je letterlijk om de hoek.

Nu deze fase, op 2 appartementen na uitverkocht is, lanceren we VONK.

50 studio's en appartementen op de Eksterlaer site!

 

ONTDEK VONK

Groen en water

Uitwaaien, sporten, fietsen, picknicken, joggen, of gewoon zalig tot rust komen ... het kan voortaan allemaal in je eigen park. Het nieuw aangelegde Eksterlaerpark drapeert zich om de gebouwen heen, zodat je ook vanop je terras heerlijk kan genieten van groen en water, zonder het onderhoud. Nog meer nood aan groene ontspanning? Dat kan in het nabijgelegen Boekenbergpark en Te Boelaerpark, of in het uitgestrekte provinciaal groendomein Rivierenhof.

Gezellig Deurne

Vergis je niet: achter het rustige en groene karakter, schuilt wel degelijk een zeer dynamische, bruisende en gezellige gemeente. Deurne-Zuid heeft alles wat de stad te bieden heeft: gezellige terrasjes, lekkere eetadresjes, supermarkten en winkels, sportfaciliteiten en een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer. Hier is het aangenaam wonen, zeker als je je na een vermoeiende dag kan terugtrekken in je eigen groene oase. Heerlijk rustig wonen, en toch overal vlakbij.

Zonlicht & uitzicht

De moderne architectuur en lichte gevelsteen geven het gebouw een hedendaagse, stijlvolle en uitnodigende uitstraling. De appartementen zijn onderhoudsvriendelijk en bieden alle comfort. Toestellen, technieken en afwerking kiest u zelf, voor een echte thuis op maat. De grote terrassen geven uit op het water of het park en zijn een extra leefruimte op zich, perfect om je te nestelen met een boek of vrienden te ontvangen. Dankzij de kamerbrede ramen, baden de leefruimtes in het zonlicht.

Ontdek Eksterlaer

Ruim en luxueus wonen in je eigen park, Eksterlaer is TOP. Deze mooie parkappartementen liggen langs het water in een oase van rust.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?