Start der Werken

De verkoop van Eksterlaer loopt uitstekend, 50% is reeds verkocht.

EKSTERLAER Groen, gezellig en grand luxe!

Wil jij wonen in een luxueus appartement of een prachtige penthouse? Kies voor Eksterlaer en geniet van de ruime oppervlaktes, veel lichtinval, hoge afwerkingsgraad en de grote terassen. Wonen op Eksterlaer is wonen IN een park! De 4 gebouwen met ruime parkappartementen liggen verborgen in een binnengebied, een oase van rust en groen met uitgestrekte waterpartij! Je slaapt en ontwaakt dus als een roos.

Op Eksterlaer woon je in een groene omgeving, rustig gelegen op de grens van Deurne met Borsbeek. Boodschappen doen, sporten, ontspannen en genieten en zelfs pendelen naar het werk worden luchtige bijzaak op Eksterlaer. Ruim en luxueus wonen in je eigen park, Eksterlaer is TOP!

Groen en water

Je staat ermee op en gaat er mee slapen, de rust, het groen en het water en dat in het hartje v/h gezellige Deurne-zuid. Echt waar, genieten van de rust met een boek, uitwaaien en fietsen of joggen voor de sportiefsten onder ons, kan in je eigenste park! Genieten vanop je ruime zonneterras, alleen met een boek en een glaasje of met familie of vrienden bij een etentje, Eksterlaer zorgt voor de bijbehorende sfeer van rust, groen en zonsondergang.

Gezellig Deurne

In zijn parken is Deurne groen en rustig, maar daarrond bruist het van de activiteit. Je stapt uit je luxueuze appartement en je eigen groene, rustige leefwereld en komt terecht in het bruisende stadsleven van Deurne-zuid. De gezellige terrassen, maar ook de broodnodige boodschappen of drukke verbindingen/openbaar vervoer naar werk komen in een ander daglicht te staan als je 's avonds kan terugkeren naar luxe in deze verborgen oase van groen en rust. En gezond uitwaaien, fietsen of joggen of tot rust komen kan vanaf nu in je eigen park. 

Grand luxe

Ruime 1, 2, 3 slaapkamer parkappartementen tot 5 hoog en de nog ruimere penthouses baden in ruimte en luxe. De architectuur oogt stijlvol en de indeling van uw appartement is ruim en licht met plafondhoge ramen dus veel lichtinval en een mooi uitzicht. Het interieur is luxueus, u kiest uit een uitgebreid gamma van hoogstaande materialen en wordt begeleid door ons team van interieur-architecten. Zij staan u bij om de thuis van uw dromen te realiseren. Wonen op Eksterlaer is wonen op hoogte!

Ontdek Eksterlaer

Lang wachten loont! Al jaren staat dit nieuwbouwproject met ruime luxe-appartementen gepland en nu is het moment aangebroken! Met Eksterlaer krijgt het reeds groene Deurne er nog een park bij.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}